Choochem wandeling en ontmoeting

Op 19 mei was de eerste Choochem 'Wandeling en ontmoeting'. Een klein groepje heeft aan deze wandeling deelgenomen. Andere mensen konden niet komen, maar wilden wel graag een andere keer mee doen.

 

Door de deelnemers is de wandeling en ontmoeting als erg waardevol bestempeld. Het was fijn om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten en te ontdekken dat er veel raakvlakken zijn, en veel herkenning. Diverse onderwerpen zijn aan bod gekomen, terwijl we door een prachtige natuur liepen: uitzicht op de Rijn, prachtig bloeiende rhodondendrons in het Arboretum, volkstuinen op de Eng, maar ook de historie kwam aan bod.

 

Op een ontspannen manier andere hoogbegaafden ontmoeten, of mensen die bijvoorbeeld in hun gezin met hoogbegaafdheid te maken hebben. Ongedwongen, maar toch elkaar ontmoeten, dat kan tijdens een wandeling.

 

Daarom willen we deze activiteit graag vaker doen. 

 

We starten eerst met een kopje koffie/thee voor we de wandeling van ruim een uur zullen gaan maken.

 

Wanneer

Zaterdag 11 augustus

Vanaf 14.00 uur.

 

Locatie

Wordt nog nader bepaald

 

Opgeven/Info

Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar mdijkstra@choochem.nl

Boekrecensie

Bijdehante baby's en pittige peuters

"Bijdehante baby's en pittige peuters"

Lilian van der Poel

Uitleg over ontwikkelings-voorsprong. Een goed instrument aan met name pedagogische medewerkers van crèches en peuterspeelzalen. 

Aan het woord is...

Dineke van Kooten

Dineke van Kooten

Coach van hoogbegaafden

"Hoogbegaafden zijn, wanneer ze in evenwicht zijn: hoogintelligent, hoogsensitief en hoogspiritueel."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'