Choochem wandeling en ontmoeting

Inmiddels zijn er al drie keer Choochem 'Wandeling en ontmoeting'momenten geweest. Elke keer een groepje met andere samenstelling, die aan deze wandeling heeft deelgenomen. Andere mensen konden niet komen, maar wilden wel graag een andere keer mee doen.  Door de deelnemers werdeb de wandelingen en ontmoetingen als erg waardevol bestempeld. Het was fijn om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten en te ontdekken dat er veel raakvlakken zijn, en veel herkenning. Diverse onderwerpen zijn aan bod gekomen, terwijl we door een prachtige natuur liepen, maar ook tijdens het ontmoetingsmoment aan de koffietafel/op het terras.

 

Op een ontspannen manier andere hoogbegaafde jongvolwassenen ontmoeten, of mensen die bijvoorbeeld in hun gezin met hoogbegaafdheid te maken hebben. Ongedwongen, maar toch elkaar ontmoeten, dat kan tijdens een wandeling.

 

Daarom willen we deze activiteit graag vaker doen. 

 

We starten eerst met een kopje koffie/thee voor we de wandeling van ruim een uur zullen gaan maken. Of, in overleg: we gaan na afloop nog even wat met elkaar drinken en kennismaken/bijkletsen.

 

Wanneer

Op zaterdag 23 februari 2019 

Vanaf 14.00 uur.

 

Locatie voor februari

We gaan wandelen op de elspeetse heide en drinken koffie bij landgoed Staverden. Daar kunnen we ook parkeren en met de wandeling starten...

https://www.glk.nl/landschappen-kastelen/locatie/landgoed-staverden

 

 

Opgeven/Info

Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar mdijkstra@choochem.nl

Boekrecensie

Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?

"Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?"

Janneke van Oorschot.

Verhalen van zeven slimme, heel verschillende brugklassers en hun mentor.

Aan het woord is...

Richelle de Deugd

Richelle de Deugd 

eigenaar Hobega

"Hoogbegaafden kunnen zich heel erg ‘niet begrepen’ en ‘niet gezien’ voelen (zoals ze werkelijk zijn) door mensen in hun dagelijkse omgeving."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'