Choochem wandeling en ontmoeting

 

Gezien de meest recente ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus hebben we besloten de wandeling van komende zaterdag niet door te laten gaan.

 

 

 

Op een ontspannen manier andere hoogbegaafde (jong)volwassenen ontmoeten, of mensen die bijvoorbeeld in hun gezin met hoogbegaafdheid te maken hebben. Ongedwongen, maar toch elkaar ontmoeten, dat kan tijdens een wandeling.

 

Inmiddels zijn er al verschillende Choochem 'Wandeling en ontmoeting' momenten geweest. Elke keer een groepje met andere samenstelling, die aan deze wandeling heeft deelgenomen. Andere mensen konden niet komen, maar wilden wel graag een andere keer mee doen.  Door de deelnemers werden de wandelingen en ontmoetingen als erg waardevol bestempeld. Het was fijn om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten en te ontdekken dat er veel raakvlakken zijn, en veel herkenning. Diverse onderwerpen zijn aan bod gekomen, terwijl we door een prachtige natuur liepen, maar ook tijdens het ontmoetingsmoment aan de koffietafel/op het terras.

 

Daarom willen we deze activiteit graag vaker doen. 

 

We maken meestal een wandeling van ongeveer een uur, waarna we als afsluiting met elkaar wat gaan drinken. 

  

Wanneer

TER ZIJNER TIJD WORDT EEN NIEUWE DATUM AANGEGEVEN

Tijdstip van de start van de wandeling: Rond 14.00 uur.

 

Locatie 

De Posbank, Rheden

We starten bij Paviljoen de Posbank met de paarse route. 

http://www.wandelenopdeveluwezoom.nl/wandeling/paarse-route-posbank-36/

 

 

Opgeven/Info

Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar mdijkstra@choochem.nl

Boekrecensie

"HoogbeGAAFd leven. Van 0 - 100"

Marianne van Gelder.

Door middel van inzicht in wat hoogbegaafdheid is en door een pleidooi te voeren voor de aandacht voor leerlingkwaliteiten in het onderwijs in plaats van knellende doelen en vastliggende plannen, is dit boek een gids, zodat hoogbegaafden zich goed kunnen ontwikkelen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

‘Je kunt omschrijvingen in de bijbel tegen komen die raken aan wat hoogbegaafdheid is, of die in ieder geval kenmerkend zijn voor hoogbegaafdheid.'