Choochem te volgen via verschillende media

Choochem op Social Media

Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Soundcloud

 

Sinds 2010 is Choochem te vinden op internet, op deze website uiteraard. Maar ook via diverse andere sociale media kan Choochem gevolgd worden: 

 

Facebook 

    • Choochem op Facebook. Op Facebook wordt de pagina Choochem al gevolgd door ruim 1900 volgers.

 

Twitter

    • Choochem op Twitter. Op Twitter wordt Choochem gevolgd door ruim 750 volgers.

 

LinkedIn

 

 

YouTube

 

Sinds eind oktober 2017 heeft Choochem een eigen YouTube kanaal.

 

Tot nu toe staan hier de video opnamen van het mini Symposium 'Hoogbegaafd Geloven' op, die op 30 september 2017 zijn gemaakt. 

De verwachting is dat Choochem vanaf heden steeds meer videomateriaal over hoogbegaafdheid in het algemeen of over Choochem in het bijzonder zal publiceren op dit YouTube kanaal.

 

Degenen die op 29 september 2018 bij het mini-symposium 'Buitengewoon gelovig' aanwezig waren, kunnen zich het nog wel voor het netvlies halen. Maar inmiddels raken sommige dingen misschien wat meer op de achtergrond.
Van deze mooie dag zijn filmopnamen gemaakt. Binnenkort kunt u deze zien op ons YouTubekanaal. Om even terug te kijken, of juist om te zien wat u gemist hebt deze dag.
Wilt u als eerste de beelden zien, dan kunt zich abonneren op dit kanaal. Zo weet u als eerste dat de beelden geplaatst zijn!

 

Soundcloud 

 

Sinds begin oktober 2017 heeft Choochem een eigen kanaal op Soundcloud.

 

Hierop staan nu de geluidsfragmenten van het mini Symposium 'Hoogbegaafd Geloven', die op 30 september 2017 werd gehouden. Ook op dit kanaal wordt meer gepubliceerd in de toekomst, vanuit Choochem.

 

Iemand die zich op dit kanaal aanmeldt als volger van Choochem krijgt automatisch bericht als er een nieuw geluidsfragment geplaatst wordt.

Boekrecensie

"Praktijkboek hoogbegaafdheid in psychotherapie"

Adriaan Sprey

Een praktisch boek vol handreikingen. Aanrader voor (aankomende) hulpverleners in de GGZ, psychotherapeuten en psychologen.

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"God kan wat met mensen die zeer complex zijn, een groot rechtvaardigheidsgevoel bezitten, niet helemaal volgens de regels van het spel leven, de nodige vragen en opmerkingen hebben en soms gewoon tegenstribbelen, … maar uiteindelijk toch naar Hem luisteren."