Peers4Parents oudergroep Rijswijk

Oudergespreksgroepen

Peers4Parents Den Haag en omstreken

Binnenkort starten er in heel Nederland oudergespreksgroepen voor ouders van hoogbegaafde kinderen. Dit concept komt uit de VS waar het al jaren een succesvolle formule is om ouders van hoogbegaafde kinderen met dezelfde soort vragen, problemen en ervaringen bij elkaar te brengen, zodat ze elkaar kunnen ondersteunen in de opvoeding en begeleiding van hun kinderen. In Nederland is het afgelopen jaar een groep facilitators opgeleid om deze groepen te gaan leiden.

 

De bedoeling is dat ouders aan de hand van een serie verschillende onderwerpen een aantal weken achter elkaar met elkaar in gesprek gaan en daarbij hun kennis én hun vragen en zorgen kunnen uitwisselen/delen. Zij zijn de experts en hebben elkaar veel te bieden.

 

Bekijk de website voor de data, gespreksonderwerpen en meer info

 ~ OP 8 NOVEMBER start er een groep in Rijswijk en ER IS NOG PLAATS ~ 

https://denhaag-omstreken.peers4parents.nl

 

Bij de groep in Rijswijk geldt speciaal voor de leden van Choochem een korting van 10%!

 

Agenda

De bijeenkomsten vinden plaats op 10 woensdagochtenden van 10.00 uur tot 11.30 uur in de periode van 8 nov. 2017 t/m 24 januari 2018. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.

 

Locatie: Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie (Geestbrugkade 32, 2281 CX Rijswijk), Nederland


Kosten: € 495,-

Bij de groep in Rijswijk geldt speciaal voor de leden van Choochem een korting van 10%!

 

Voor meer informatie over de Peers4Parents oudergroepen Utrecht kunt u onderaan onze pagina 'overige activiteiten' kijken.

Meer informatie

Boekrecensie

'Hoogsensitieve ouders'

"Hoogsensitieve ouders"

Elaine N. Aron

Een uitermate geschikt boek voor de hoogsensitieve ouder. Met veel herkenbaarheid en handreikingen hoe om te gaan met hoogsensitiviteit en opvoeden!

Aan het woord is...

Suzanne Buis

Suzanne Buis

Schrijver, droomdenker, gedachtenschenker

"Hoogbegaafdheid is een andere manier van zíjn. Dus niet alleen een hoge intelligentie; ook veel fysieke, neurofysiologische en emotionele beleving is heel anders."

Columns

Hoogbegaafdheid in de Bijbel

"God kan wat met mensen die zeer complex zijn, een groot rechtvaardigheidsgevoel bezitten, niet helemaal volgens de regels van het spel leven, de nodige vragen en opmerkingen hebben en soms gewoon tegenstribbelen, … maar uiteindelijk toch naar Hem luisteren."