SMPG oudergroep Arnhem

Werken aan de emotionele begeleiding van je begaafde kind


Gespreksgroep voor ouders van begaafde kinderen. Omdat het ook voor jou van meerwaarde kan zijn met andere ouders van begaafde kinderen ervaringen te delen en van elkaar te leren!

 

De gespreksgroep voor ouders van begaafde kinderen is geïnspireerd door de werkwijze van de SENG Model Parent Groups (SMPG). De avonden worden begeleid door Albert Kaput & Desirée Houkema, beiden ouders van begaafde kinderen, met ruime ervaring en expertise in het werken met begaafde leerlingen en gecertificeerd als SMPG facilitator.

 

Voor meer informatie over SENG: www.sengifted.org. SMPG Arnhem maakt deel uit van SMPG-Webb.nl.

 

Thema's


Tijdens 10 thema-avonden ontdek je de kracht in jou als ouder. Dit zal bijdragen aan meer begrip en een betere relatie met je begaafde kind. Zo kun je - in verbinding met je kind en met school - als ouder nog meer betekenen voor je kind.

 

Agenda


De eerstvolgende reeks bijeenkomsten start begin november en vindt plaats op 10 vrijdagochtenden van 10.00 - 11.30 uur bij Winford Arnhem. Deze bijeenkomsten worden begeleid door Desirée Houkema en Monique Schaminée. Je kunt je hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier op de site van SMPG Arnhem.

Choochemleden ontvangen 10% korting

 

Locatie: Locatie: Willemsplein 21, 6822 LA Arnhem, Nederland

Kosten: € 495,-

 

Meer informatie: SMPG Arnhem

 

Voorjaar 2018

De daaropvolgende groep start in februari 2018 in Nijmegen, op donderdagavonden van 19.30-21.00 uur. Deze groep wordt begeleid door Desirée Houkema en Albert Kaput. Heb je interesse voor deze groep? Laat dit dan alvast weten via het contactformulier. Dan nemen we contact op, zodra de definitieve startdatum en locatie bekend is.

Locatie: Nijmegen, Nederland
Kosten: € 495,-

De bijeenkomsten in deze periode vinden plaats van 19:30-21:00 uur en worden begeleid door Desirée Houkema & Albert Kaput.

Meer informatie

Boekrecensie

Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?

"Te slim voor de brugklas. Wat denk je zelf?"

Janneke van Oorschot.

Verhalen van zeven slimme, heel verschillende brugklassers en hun mentor.

Aan het woord is...

Richelle de Deugd

Richelle de Deugd 

eigenaar Hobega

"Hoogbegaafden kunnen zich heel erg ‘niet begrepen’ en ‘niet gezien’ voelen (zoals ze werkelijk zijn) door mensen in hun dagelijkse omgeving."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'