Choochem heeft nieuwe leden nodig: doet u mee?

Alleen met voldoende leden kunnen we onze activiteiten blijven uitvoeren en uitbreiden. Daarom willen we u vragen: wilt u zich aanmelden als lid? We streven ernaar dat leden het contributiebedrag van €40 gemakkelijk kunnen terugverdienen door korting op onze activiteiten. Klik op deze link om te zien welke voordelen uw lidmaatschap nog meer biedt.

 

Lidmaatschap betekent naast een aantal voordelen  voor uzelf ook dat u het lobbywerk voor hoogbegaafdheidsbeleid in het onderwijs in politiek Den Haag steunt. Die lobby gaat via De Koepel , een samenwerkingsverband van Choochem, Hint en Pharos dat flink aan de weg timmert in Den Haag. 

 

Als lid kunt u andere hoogbegaafden ontmoeten en leren van elkaars ervaringen. Dat biedt een thuisbasis, een rustpunt bij mensen die de problematiek begrijpen. 

 

Lid bent u als persoon of als gezin. Iedereen is welkom om lid te worden; heeft u te maken met of bent u geinteresseerd in hoogbegaafdheid, meldt u dan aan als lid! De contributie bedraagt €40 voor een kalenderjaar. Er zijn geen administratiekosten verschuldigd. En u krijgt als welkomstgeschenk het boek ‘Slim 2.0, facetten van hoogbegaafdheid’ 

 

We nodigen u van harte uit om lid te worden van Choochem. Om direct uw lidmaatschap aan te vragen hebben we de volgende gegevens van u nodig. 

 

»Nu Lidmaatschap aanvragen«

 

Doe je mee? Lees hier ook de recent samengestelde informatie over Choochemde missie en visie van Choochem en bekijk de recent ontwikkelde flyer.

 

Als u vóór 1 juli zich aanmeldt wordt de contributie voor het hele jaar geïncasseerd. U profiteert direct van de kortingsvoordelen op activiteiten. Als u zich vanaf 1 juli opgeeft dan gaat de contributie pas het daaropvolgende jaar in. Voorwaarde is dan wel dat u dat kalenderjaar lid blijft en contributie betaalt. 

 

Mocht u onverhoopt het lidmaatschap op willen zeggen dan dient uw opzegging uiterlijk 1 december voor het daaropvolgende jaar in ons bezit te zijn.

 

 

 


Feest

Column

Dus slenter ik, kauwend op een appel, op zoek naar avontuur, de trappen weer af. Lees verder >>

Boekrecensie

Sterke rekenaars in het basisonderwijs

"Sterke rekenaars in het basisonderwijs"

Suzanne Sjoers

Sterke rekenaars hebben net als zwakke rekenaars juist extra uitleg en instructie van de leerkracht nodig.

Aan het woord is...

Dineke van Kooten

Dineke van Kooten

Coach van hoogbegaafden

"Hoogbegaafden zijn, wanneer ze in evenwicht zijn: hoogintelligent, hoogsensitief en hoogspiritueel."

Casus

Zoon van Martin

‘Toen ik voor het eerst bij jou kwam was het alsof ik van binnen een BMW motor had maar omdat ik niet op wilde vallen, verstopte ik mezelf in een Lada carrosserie.'